Inapoi la inceput

Despre noi

Ne angajam sa oferim cele mai bune solutii pentru a construi visurile antreprenorilor din domeniul HoReCa.

0
Ani de experienta
0
Proiecte Implementate

De-a lungul anilor, am acceptat provocarile clientilor nostri si ne straduim in permanenta sa fim cei mai buni in domeniul nostru de activitate. De aceea consideram ca suntem un partener de incredere pentru orice business din domeniul HoReCa care are nevoie solutii optimizate.

01.

Diversitate

Ne propunem sa dam un plus de valoare afacerilor clientilor nostri, prin comercializarea de echipamente si utilaje ce corespund celui mai inalt standard de calitate si performanta.

02.

Inovatie.

Obiectivul nostru central, fiind acela de a tine pasul cu noutatile din domeniul industriei alimentare, pentru a fi in masura sa asiguram partenerilor nostri cele mai variate si eficiente solutii, adecvate necesitatilor lor.

03.

Calitate

Ne straduim sa le oferim clientilor nostri solutii personalizate, relevante care sa sprijine calitatea afacerii lor. Angajamentul acestora ne motiveaza eforturile de a fi in permanenta in pas cu tendintele actuale, acest fapt este demonstrat de numarul de proiecte finalizate cu succes.

04.

Accesibilitate

Increderea si loialitatea clientilor nostri ne motiveaza sa ne dezvoltam continuu si sa fim printre cei mai importanti de furnizori de solutii si echipamente profesionale din domeniul HoReCa, de aceea ne straduim sa prezentam clientilor nostri cele mai bune oferte din punct de vedere al raportului calitate-pret.

Lista celor mai importanti colaboratori

COLABOREAZA CU EXPERTII TECHSIM SOLUTIONS

Ne straduim sa maximizam valoarea afacerii clientilor nostri din domeniul HoReCa

Consultanta

Fiecare proiect este tratat cu maxima seriozitate. Pornind de la necesitatile si ideile clientului pana la implementarea lor.

Servicii Mentenanta

Prin partenerii si echipa proprie oferim service in garantie si post-garantie tuturor clientilor.