Inapoi la inceput

Politica de confidentialitate

Confidentialitatea informatiilor personale ale CLIENTILOR Techsim Solutions este unul dintre aspectele pe care le tratam cu cea mai mare seriozitate. Techsim Solutions colecteaza informatii prin intermediul site-ului web http://www.techsim.ro , in conformitate cu legislatia romana care face referire la aceste aspecte.
Datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului sunt folosite pentru:

  • Facilitarea comunicarii directe si indirecte cu CLIENTII
  • Facturarea PRODUSELOR/SERVICIILOR comandate de catre dumneavoastra
  • Informarea utilizatorilor cu privire la statusul comenzilor plasate
  • Livrarea PRODUSELOR
  • Informarea UTILIZATORILOR cu privire la disponibilitatea de stoc a unuia sau mai multor PRODUSE
  • Informarea UTILIZATORILOR asupra diferitelor oferte/ promotii disponibile
  • Informarea UTILIZATORILOR privind situatia contului de pe Techsim Solutions, evolutia si starea COMENZILOR, precum si evaluarea PRODUSELOR si serviciilor oferite.

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. TECHSIM SOLUTIONS S.R.L. isi asuma obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatorii siteului nostru.

Compania noastra se angajeaza sa nu transmita datele colectate catre terti, cu exceptia companiilor de curierat partenere in vederea livrarii produselor si a situatiilor expres prevazute de legislatia statului Roman in vigoare. Astfel, informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate Parchetului, Politiei, Instantelor Judecatoresti sau altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. TECHSIM SOLUTIONS S.R.L. In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, litigiul va fi solutionat de catre Comisia de Arbitraj de pe langa Camera de Comert si Industrie a Municipiului Cluj Napoca sau de catre instantele de judecata competente din Municipiul Cluj Napoca.

Pentru informare, suport, sesizari si reclamatii ne puteti contacta la adresa office@techsim.ro sau la numarul de telefon +40 724 587 398.

Toate comunicarile in scris vor fi facute pe adresa: 
S.C. TECHSIM SOLUTIONS S.R.L.
Strada Maramureșului 196, Cluj Napoca, Jud. Cluj, Romania, 400250